This object description has been automatically translated from swedish with Google Translate. Information presented might be inaccurate. To view the original page, please click here.

Munspelsgatan 26, Västra Frölunda

Antal rum 2.0 (varav 1.0 sovrum)

Utgångspris 2 395 000 kr

Våningsplan 6 av 6

Boarea 53.00 m²

Månadsavgift 3 174 kr

Fastighetstyp Lägenhet

Kontaktuppgifter

Lämna mobilnummer eller e-postadress så får du mäklarens kontaktuppgifter skickade till dig direkt.

Vill du veta vad slutpriset blir?

Tack för din anmälan! Vi kommer skicka dig slutpris på bostaden så snart den är såld.

* Uppgifter om objektet lämnas ut efter säljarens och köparens godkännande. Du kommer även få förhandsinformation om fler objekt i området innan de kommer ut till annonsering. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut av Listed AB i marknadsföringssyfte.

Utgångspris

2 395 000 kr

Månadsavgift 3 174 kr/mån
 • Inklusive värme, kallvatten, sophämtning och bostadsrättstillägg. obs! ett obligatoriskt tillägg om 206 kr gällande tv. tillkommer, se driftkostnader.
Driftkostnader 7 272 kr/år
 • Elektricitet4 800 kr
 • Kabel-TV2 472 kr
  - Obligatoriskt tillägg om 206/kr mån gällande Kabel-tv.

Högst upp i huset med en klädkammare på 6 kvm och stor balkong

Varmt välkommen högst upp i huset. Här har du alla bekvämligheter som en ny bostad erbjuder och några fler så som en stor klädkammare på hela 6 kvm med fönster som kan nyttjas som ett arbets- eller barnrum. Detta är föreningens större tvåa. Bostadens ägare köpte bostaden för 2 595 000 kr år 2019 så detta är en fantastisk bra affär för den som köper. Här har du även en tilltagen balkong högst upp i huset. Visste du att du kan få billigare bolån med miljöcertifiering? Brf Strandsnäckan är certifierad som Miljöbyggnad Silver enligt Sweden Green Building Council. Många banker erbjuder rabatt på bolåneräntan (grönt bolån eller liknande) mot uppvisande av miljöcertifikat för byggnaden. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Topp 5

- Högst upp i huset med stor balkong i solläge

- Klädkammare på 6 kvm med fönster som även kan nyttjas som kontor eller barnrum

- Billigare bolån med miljöcertifiering Brf Strandsnäckan är certifierad som Miljöbyggnad Silver enligt Sweden Green Building Council. Många banker erbjuder rabatt på bolåneräntan (grönt bolån eller liknande) mot uppvisande av miljöcertifikat för byggnaden.

- Nytt och fräscht med fina materialval och all lyx med en ny bostad

- Frölunda torgs hela utbud och kommunikationsmöjligheter bara minuter bort och likaså salt stänk på cykelavstånd

Om bostadsrättsföreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Strandsnäckan med organisationsnummer 769634-5383, är ett privatbostadsföretag (äkta förening) med sitt säte i Göteborg. Föreningen bildades 2017 och äger fastigheterna Göteborg Rud 8:16 och Göteborg Rud 8:17. I föreningen finns 146 bostadsrättslägenheter på adresserna Munspelsgatan 20, Munspelsgatan 22, Munspelsgatan 24, Munspelsgatan 26, och Munspelsgatan 28.

GEMENSAMMA UTRYMMEN OCH FACILITETER
Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal, gym och bastu som du hittar i källarplanet. Gymmet har du tillgång till i mån av plats medan bastu och samlingslokal måste bokas. Bokar gör du via den digitala skärmen i trapphuset eller via webben.

Du har tillgång till gårdsmiljöer, lekplatser, idrottsplaner och övriga ytor inom området som samfälligheten förvaltar tillsammans med övriga fastigheter i området.

I föreningen finns även ett övernattningsrum. Även gemensamt cykelrum och barnvagnsrum finns att tillgå.

Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvätt utrustning.

Lägenheterna är anslutna till ett gemensamt abonnemang för elkraft. Varje lägenhet har en gruppcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Det finns också en separat undermätare för elkraft i varje lägenhet.

Till lägenheten tillhör inget förråd.

PARKERING OCH GARAGE
Föreningen disponerar 57 onumrerade parkeringsplatser i garaget (som föreningen

hyr av extern part) med nedfart från Munspelsgatan. Hyrs mot en kostnad om 1275 kr/mån. Föreningen tillämpar principen ambulerande platser. Till dessa platser är det separat kö.

Det går även att hyra p-platser i Lidls närliggande p-hus för 900 kr/mån. För dessa platser kontakta Balder.

Frölunda park använder digitala parkeringstillstånd i garage och parkeringshus. När du tecknat ett parkeringsavtal får du ett SMS innehållande en registreringslänk.

Som boende i Frölunda Park har du en fantastisk möjlighet att vara både aktiv och miljömedveten. Med detta i åtanke erbjuds en lättillgänglig bil- och cykelpool där du snabbt och enkelt kan hyra miljövänliga färdkostalternativ direkt från ditt hem. Du erbjuds du fritt medlemskap i Bilpoolen och betalar endast för tiden du utnyttjar tjänsten. Bilpoolen innehåller de senaste generationens Nissan Leaf-elbilar. Gå in på http://moveabout.se/ för att boka din miljöbil.

I cykelpoolen kan du hyra elcyklar, lastcyklar och sparkcyklar för att snabbt och enkelt upptäcka allt som Frölunda med omnejd har att erbjuda. För att underlätta cykelägande byggs ytor för cykelservice där du har möjlighet att tvätta, underhålla din befintliga cykel. Mer information angående vad du kan göra i området finner du här https://www.goteborg.com/cykla-i-goteborg/

TV/BREDBAND
Digital-TV (kanalpaket Lagom) och bredband (100/100 Mbit/s) via Telia Triple Play ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat sin fastightesförsäkring hos Trygg-Hansa där man även har tecknat kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring som gäller för skador på av bostadsrättshavare bekostad fast inredning samt egendom som tillhör bostadsrättsförening, men för vilken bostadsrättshavaren har underhållsansvar.

EKONOMI OCH FÖRVALTNING
Föreningen tecknade avtal med SBC 2019 gällande ekonomisk- och teknisk förvaltning inklusive städ och fastighetsskötsel.

MEDLEMSKAP OCH ÖVERLÅTELSE
Föreningens styrelse fattar beslut om medlemskap enligt föreningens stadgar. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp som bekostas av köparen (dvs 1208 kr baserat på prisbasbeloppet 48 300 kr år 2022) och en pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp (dvs 483 kr baserat på prisbasbeloppet 48 300 kr år 2022).

FÖRENINGENS HEMSIDA OCH KONTAKT
För mer information och för kontaktuppgifter till föreningen besök gärna föreningens hemsida: https://www.brf-strandsnackan.se/

KÄLLOR
Ovanstående information och uppgifter är baserad på uppgifter från föreningens årsredovisning, stadgar och hemsida. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller LISTED AB kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Detaljer

Basfakta

 • Typ
  Lägenhet
 • Län
  Västra Götaland
 • Kommun
  Göteborg
 • Område
  Västra Frölunda
 • Gatuadress
  Munspelsgatan 26

Energideklaration

 • Saknas

Objektsdetaljer

 • Lägenhetsnummer
  21602
 • Upplåten mark
  0.00 m²
 • Boarea
  53.00 m²
 • Antal rum
  2.0 (varav 1.0 sovrum)
 • Våning
  6 av 6
 • Tillgänglighet
  Hiss
 • Fönster
  Treglas

Bostadsrättsförening

BRF Strandsnäckan

 • Organisationsnummer
  769634-5383
 • Andelstal i föreningen
  0.62749
 • Andel av årsavgift
  Ej uppgift från föreningen
 • Reparationsfond
  Saknas
 • Bostadsrätten är pantnoterad
  Nej

Frågor och Svar

Pågår det diskussioner eller finns det beslut i bostadsrättsföreningen om höjning av avgift, kapitaltillskott eller annat som kan leda till en avgiftshöjning inom kommande år?

Nej

 

Har du uppmärksammat eller aningar om fel i lägenhetens värme- och/eller ljudisolering i yttervägg, lägenhetsskiljande vägg, tak eller golv?

Nej

 

Finns det anmärkningar från någon myndighet (t.ex. byggnadsnämnd, miljöförvaltning, sotare etc.), eller misstänker du själv att det kan finnas brister i bostadens ventilation, vatten/avlopp-, el- eller gasledningar, eldstäder, rökgångar etc?

Nej

 

Är det gjort reparationer/tillbyggnader på bostaden? Av dig eller av fackman?

Ja, Målat fondväggen i sovrummet.

 

Har du uppmärksammat brister eller fel i bostadens elektriska utrustning (spis, fläkt, kyl/frys eller likartad apparatur)?

Nej

 

Är det någon av den elektriska utrustningen som inte ingår i försäljningen av bostaden?

Nej

 

Finns det övriga fel eller brister i bostaden som du iakttagit, som köparen bör informeras om?

Nej

 

Hur många nycklar finns det till bostaden?

4 st nycklar + 4 st taggar.

 

Har någon nyckel gått förlorad?

Nej, dock är en tagg förlorad, dvs finns endast 3 st av dessa.

 

 

Karta

Välkommen!

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret.

kontaktformuläret

Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.

Bud

Om du behöver hjälp med att lägga ett bud, var god kontakta kundtjänst på 0776 - 70 05 15.

Budgivning pågår

För mer information, exempelvis vid önskemål om budhistorik, kontakta mäklaren nedan.

Senaste bud*

2 200 000 kr

*Lagt Tis 16/8 kl 15:59

2 395 000 kr

Datum Budgivare Belopp
2022-08-16 15:59:21 2 2 200 000 kr

Kontakt

Kontakta mäklaren för frågor om objektet

Har du frågor om bostaden lämnar du ditt mobilnummer så får du ett sms med mäklarens kontaktuppgifter. Du kommer också få löpande uppdateringar om bud, visningar m.m.


 • Ansvarig mäklare Nadia Largo Eneroth

Du kan också kontakta kundtjänst på:

0776 - 70 05 15 mån-fre 9-17.


Våra partners