Budgivning pågår
Budgivning pågår

Möllevångsvägen 10 B, Lund

Antal rum: 1
Utgångspris: 1 650 000 kr
Våningsplan: 3 av 4
Boarea: 37 m²
Månadsavgift: 2 732 kr
Objektstyp: Lägenhet

Fakta

Välplanerad, renoverad och gårdsvänd etta med låg avgift!

Hissen leder upp till tredje våningen där denna nyligen renoverade enrummare ligger. Lägenheten bjuder på nymålade väggar i vitt, nylagd ekparkett och generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Rummet erbjuder plats för säng i sovalkoven, soffa, soffbord och matbord. Badrummet är helkaklat och renoverat av föreningen i samband med stambyte. Gott om förvaring i hall och klädkammare. Här är det bara att flytta in och trivas!

Här erbjuds ett boende med låg månadskostnad i en bra förening. Stora grönområden omger fastigheten samt lekplatser, fotbollsplan och tennisbana. Stambyte är utfört och föreningen har både bergvärme och egen solcellsanläggning.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadstråk, lekplatser och vackra natursköna grönområden inpå knuten. Här har du även närhet till såväl Kemicentrum som Skånes universitetssjukhus samt all tänkbar service. I närliggande Sankt Hans Backar finns populära motionsspår.

Välkommen att boka tid för visning!
Beskrivning
HALL
Avhängning på hatthylla. Vita väggar och grått klinkergolv.

ALLRUM
Välplanerat rum med sovalkov. Här finns även om plats att möblera med soffa, soffbord och matplats. Praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Flera fönster bidrar till ett rikt ljusflöde. Vita väggar, ekparkett och stort fönsterparti som vetter mot gården.

KÖK
Köket är utrustat med spis med ugn (-2024) och intill köket finns integrerad kyl/frys. Förberett för att installera en diskmaskin. Förvaring bakom vita släta luckor, bänkskiva i ek samt rostfritt och stilrent, vitt kakel. Vita väggar, ekparkett och fönster som vetter mot innergården. Sannolikt möjligt att öppna upp väggen som vetter mot rummet för att skapa en mer öppen planlösning.

BADRUM
Badrummet renoverades 2012 i av föreningen i samband med stambyte. Utrustat med dusch med infällbara duschväggar, toalettstol (-2024), handfat, ny blandare och spegelskåp (-2024). Vita, helkaklade väggar och grått klinkergolv.

FÖRRÅD
Säljaren disponerar idag över ett källarförråd om cirka 4 kvadratmeter.
Förening
Bostadsrättsföreningen Briljanten bildades 2007 och är en av Lunds stora föreningar.
Den ekonomiska förvaltningen liksom den tekniska förvaltningen sköts av Bredablick.

BYGGNAD
Byggår: 1964 och 1991
Antal lägenheter: 182 st
Antal hyreslägenheter: 21 st
Antal lokaler: 2 st

OM FÖRENINGEN
Skuldsättning, 6083 kr/kvm (2022 års årsredovisning)
Äkta/Oäkta förening: Äkta
Accepteras delat ägande: Ja
Accepteras juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift: 1433 kr, betalas av förvärvaren
Pantsättningsavgift: 573 kr, betalas av pantsättaren

Planerade / beslutade avgiftsförändringar: Föreningen genomförde en avgiftshöjning om 2,5% vid årskiftet. Inga ytterligare höjningar planeras under året.
Äger föreningen marken: Ja
Inkluderas i avgiften: Uppvärmning och vatten. Obligatorisk debitering för bredband tillkommer samt el enligt förbrukning.

Internetleverantör: Bahnhof. Varje lägenhet har en uppkopplad hastighet på 1Gbps.

Parkering: Föreningen har 6 st laddningsbara parkeringsplatser. Föreningens parkering sköts av APCOA Parking. Kostnad för boende i föreningen är för närvarande 293 kr/månad. För utomstående är kostnaden för p-plats 366 kr/mån och för laddplats 590 kr/mån. MC-plats är en kostnad om 150 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, utegym och tvättstuga. Dessa finns jämte entréerna.

Tillsyn: I samband med en överlåtelse önskar föreningen göra en tillsyn av bostaden. Bokas via Bredablick.

TIDIGARE UTFÖRT UNDERHÅLL:
2022 - Fasad- och fönsterrenovering på husen byggda 1964. Underhållsspolning av avloppsstammar.
2018-2021 - Asfaltering av parkeringsyta.
2020 - Omläggning av tak på husen byggda 1964.
2012-2016 - Byte av hissar
2012 - Stambyte och badrumsrenoveringar

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen har en 10-årig underhållsplan och 2024 planeras relining av takavvattning utföras.
Vidare planeras dränering av delar av fastigheten.

ÖVRIGT
Föreningens hemsida: https://brfbriljanten.se

Uppgifterna är hämtade från föreningens årsredovisning 2022, föreningens hemsida samt kontakt med förvaltaren per den 8/2 2024.
Område
Lugnt och omtyckt område med närhet till fina grönområden såsom Sankt Hans backar och Sofiaparken. I området finns busshållplats med kommunikationer till centralen. Cykelavstånd till både universitet, stationen samt centrum och dess utbud av butiker och restauranger. Livsmedelsbutik finns i området.
Övrig information
ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Säljaren uppmanar, via mäklaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Listed tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens initiativ kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

SIDOTJÄNSTER
Enligt fastighetsmäklarlagen får mäklaren erbjuda sidotjänster, så länge dessa inte är förtroenderubbande och eventuell ersättning endast är obetydlig. Fastighetsmäklaren ska innan avtal ingås, informera säljare och tilltänkta köpare om sådana tjänster samt den ersättning denne får för dessa. Nedan redovisar vi våra sidotjänster: Uppdragsgivare/Samarbetspartner är Hemnet Service HSN AB
Hemnet Service HSN AB lämnar 30-50% av intäkten indirekt i ersättning till fastighetsmäklaren för att denne åtar sig att utföra administrativt arbete.
I samband med förmedlingen skickas erbjudanden till både säljare och köpare via sms och mail och innehåller kontaktuppgifter till leverantörer av tjänster och produkter som kan vara till hjälp för parterna i samband med bostadsaffären. I vissa fall kan även uppdragsgivaren bli kontaktad av samarbetspartners till Listed. Uppdragsgivaren är informerad och fullt införstådd med att fastighetsmäklarens kunduppgifter kan användas för att tillhandahålla ”Information/erbjudanden från leverantörer”. Intäkten från leverantören varierar beroende på område och omfattning.
Samtliga sidointäkter tillfaller fastighetsmäklarens arbetsgivare Listed.
Om säljaren väljer att ta i anspråk någon av Listeds samarbetspartners tjänster är denne införstådd med att dessa tjänster inte erbjuds av Listed eller av Fastighetsmäklaren och att dessa följaktligen inte ingår i det arvode som säljaren erlägger för förmedlingsuppdraget.
Basfakta
  • Typ
    Lägenhet
  • Län
    Skåne
  • Kommun
    Lund
  • Område
    Möllevången/Sofiaparken
  • Gatuadress
    Möllevångsvägen 10 B
Energideklaration
  • Utförd
    2020-08-28
  • Energiklass
    D
Bostadsrättsförening
  • BRF Briljanten
  • Organisationsnummer
    769617-1730
  • Andelstal i föreningen
    0,003332256
  • Andel av årsavgift
    0.3332256%
  • Reparationsfond
    Saknas
  • Bostadsrätten är pantnoterad
    Nej
  • Bostadsrättens indirekta Nettoskuldsättning
    231 144 kr
    Baserat på årsredovisning från 2022 vilket innebär att föreningen kan ha tagit upp nya krediter eller annat som kan påverka beräkningen. För mer information kontakta föreningen. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning innebär den specifika bostadsrättens andel av bostadsrättsföreningens skuldsättning minus räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag som ligger till grund för beräkning har inhämtats från föreningen.
Objektsdetaljer
  • Lägenhetsnummer
    1112 (SKV 1112)
  • Upplåten mark
    Uppgift saknas
  • Övriga upplåtna utrymmen
    Fastighetsmäklaren har ställt frågan till föreningen om det till bostadsrätten (utanför lägenheten) hör andra med bostadsrätt upplåtna utrymmen, t.ex. uteplats och fått svaret att det inte finns någon balkong eller terrass som tillhör lägenheten.
  • Boarea
    37 m²
  • Byggnadsår
    1964
  • Antal rum
    1
  • Våning
    3 av 4
  • Bekvämligheter
    Fiber
  • Fönster
    Treglas
  • Gemensamma utrymmen
    Utegym, Cykelrum, Tvättstuga
  • Parkering
    Bilplats
  • Uppvärmning
    Markvärmepump (el), Fjärrvärme
  • Övriga utrymmen
    Tvättstuga, Förråd, Källare

Karta

Visa i Google Maps

Bilder

Kostnadsfri Värdering

Lämna ditt nummer nedan så ringer vi upp dig

Planritning

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär för visningsanmälan
Visningsanmälan
Tack! Den ansvarige mäklaren kommer inom kort att få ditt meddelande.
Tack för din anmälan! Den ansvarige mäklaren har underrättats.
Varmt
välkommen på
visning!
Annika Rosenberg
Reg. Fastighetsmäklare

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga ett bud, var god kontakta kundtjänst
Budgivning pågår
Högsta bud
1 500 000 kr
Datum Budgivare Belopp
2024-04-11 kl. 11:45:00 1 1 500 000 kr
Budgivning pågår
Utgångspris
1 650 000 kr
Högsta bud:
1 500 000 kr
Logga in
Registrera konto
För att lägga ett bud på det här objektet måste du registrera ett användarkonto.
Skapa konto

Kontakt

Annika Rosenberg
Annika Rosenberg
Reg. Fastighetsmäklare
Har du frågor om objektet?
Har du frågor om bostaden lämnar du ditt mobilnummer så får du ett sms med mäklarens kontaktuppgifter. Du kommer också få löpande uppdateringar om bud, visningar m.m.
Det går även bra att kontakta oss på:
Våra partners